Дискове за шлайфане на метал

СнимкаКод Параметри
Дискове за шлайфане на метал - 230х6х22.2 1300280 230х6х22.2
Дискове за шлайфане на метал - 180х6х22.2 1300279 180х6х22.2
Дискове за шлайфане на метал - 150х6х22.2 1300278 150х6х22.2
Дискове за шлайфане на метал - 125х6х22.2 1300277 125х6х22.2
Дискове за шлайфане на метал - 115х6х22.2 1300276 115х6х22.2