Чували за Смет

Чували за смет

Код: Няма Категория:
СнимкаКод Параметри
Чували за смет - 130 л / 80 x 110 140030 130 л / 80 x 110
Чували за смет - 120 л / 70 x 110 140020 120 л / 70 x 110
Чували за смет - 80 л / 70 x 90 140070 80 л / 70 x 90
Чували за смет - 70 л / 60 x 90 140060 70 л / 60 x 90
Чували за смет - 60 л / 55 x 80 140050 60 л / 55 x 80
Чували за смет - 35 л / 53 x 60 140040 35 л / 53 x 60